Açıklama
İnce Kabuklu Yerli Ceviz (İçli / Kabuklu)
Yerli türden, kolay kırılan ince kabuklu ve lezzetli ceviz.
İçeriği:
Sadece yerli ceviz.
Tuz, katkı veya işlem görmüş madde içermez.
Nasıl Hazırlanır?
Dalından toplanıp kabuğuyla kurutulan cevizler; doğal, ince kabuk yapısı sayesinde kolay kırılır. İç kısmı yağlı ve dolgun yapıdadır.
Tüketim Önerisi:
Doğrudan tüketilebilir
Kahvaltılarda, salatalarda veya hamur işlerinde kullanılabilir
Ezilerek ceviz ezmesi veya iç dolgu olarak değerlendirilebilir
Faydaları:
Omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir
Beyin fonksiyonlarını ve kalp sağlığını destekler
Yerli üretim ve doğal kurutma ile hazırlanmıştır



























