Bal sirkeninin içerisine sonradan katılmamaktadır. Sirkeyi daha ilk kurduğumuz anda içerisine fermente amacı ile karakovan süzeme bal koymaktayız. Bu haliyle ballı alıç sirkemizi şeker hastaları da rahatlıkla tüketebilirler.
Ürünlerimizi hazırlarken, saklarken, kuruturken;
?KATKI
?KORUYUCU
?RENK VE KIVAM VERİCİ
?KOKU ÖNLEYİCİ
Her hangi bir madde KULLANILMAZ❗
İşte alıç sirkesinin mucizevi faydaları;
.özellikle kalp damar hastalıklarında kullanılır.
. Ciltte oluşan kaşıntılara da faydası çoktur.
- Grip, nezle, soğuk algınlığına karşı koruyucu etkisi vardır.
- Göğüs ağrılarını azaltmaya yardım eder.
- Şeker hastalığının tedavisinde kullanılır.
- Kötü kolesterolü düşürür, iyi kolesterolü artırır.
- Hipertansiyonu düşürmeye yardımcı olur.