Açıklama
🌱 Atatohum Horoz Fasulye
İri taneli, kabuğu kolay pişen ve lezzeti yoğun yerli fasulye çeşidi.
İçindekiler:
%100 yerli atalık horoz fasulye.
Hiçbir koruyucu veya kimyasal içermez.
Nasıl Elde Edilir?
Yerli üreticilerden temin edilen atalık tohum fasulye, doğal döngüsünde yetiştirilir. Kurutma işlemi doğal gölgede yapılır, elenerek temizlenir.
Tüketim Önerisi:
-
Kuru fasulye yemeği
-
Pilaki ve zeytinyağlı tencere yemekleri
-
Etli ya da etsiz güveç tariflerinde
Faydaları:
-
Bitkisel protein ve lif kaynağıdır
-
Kan şekerini dengelemeye yardımcı olur
-
Kolesterol düşürücü etkisi olabilir
-
Uzun süre tok tutar, sindirimi destekler