Ürünlerimizi hazırlarken, saklarken, kuruturken;
?KATKI
?KORUYUCU
?RENK VE KIVAM VERİCİ
?KOKU ÖNLEYİCİ
Her hangi bir madde KULLANILMAZ❗
?Reçellerde ve marmelatlarda ilaçsız meyve kullanılır.
Kozalak şurubu; bağışıklık sistemini güçlendirir, vücudu hastalıklara karşı korur. Mikroplara karşı vücudun dinç kalmasını sağlar. Metabolizmayı düzene sokar, uyku sorunlarının üstesinden gelir. Kozalak şurubunun sakinleştirici etkisi vardır, stresli anlarda tüketilebilir.
KOZALAK ŞURUBU NASIL KULLANILIR :
Yetişkinlerde günde 2-3 çorba kaşığı
3 yaşın üzeri çocuklarda 2-3 tatlı kaşığı kullanılması tavsiye edilir.
Aç veya tok karnına farkeden bir etken yoktur tercihe dayalıdır.
ŞEKERSİZ KOZALAK ŞURUBU ÖZELLİKLE DİYABET HASTALARI VE DİYET YAPANLAR İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
KOZALAĞIN FAYDALARI :
Karaçamlardan toplanan taze kozalaklar doğadan toplanan kuşburnu, dağ kekiği ve ıhlamur ile kaynatılarak şifası artırılmıştır.
Astım ve bronşit gibi kronik akciğer hastalıklarında olumlu etkisi vardır. Boğaza yapışan mikropları temizleyerek üst solunum yolu enfeksiyonlarının önüne geçer. Özellikle içeriğinde pinenin etken maddesi balgam söktürücü özelliğe sahiptir.
Gargara şeklinde kullanıldığında ağız içi florayı düzenler. Diş ve diş eti problemlerine yardımcı olur. Melatonin hormonunu olumlu etkileyerek sinirleri yumuşatır ve uykusuzluk problemini gidermeyi destekler.
IHLAMURUN FAYDALARI :
Grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi kış hastalıklarına iyi gelir.
Öksürüğü kesici etkisi vardır.
Rahatlıcı etkisi sayesinde stres ve kaygının azaltılmasında da etkilidir.
KUŞBURNU FAYDALARI :
Kan şekerini düzenlemede etkilidir.
Kalp ve damar hastalıklarına karşı korur.
İltihap ve ağrı gibi durumların tedavisine yardımcı olur.
Cildi güzelleştirir.
Bağışıklık sistemini geliştirir.
Gribal hastalıklar ve öksürüğe karşı etkilidir.
DAĞ KEKİĞİ FAYDALARI :
Vücudu enfeksiyonlara karşı korur.
Tüm iltihaplı hastalıklara iyi gelir.
Soğuk algınlığı ve gribe karşı etkilidir.