Ürünlerimizi hazırlarken, saklarken, kuruturken;
?KATKI
?KORUYUCU
?RENK VE KIVAM VERİCİ
?KOKU ÖNLEYİCİ
Her hangi bir madde KULLANILMAZ❗
Fıstık ezmesi yararları;
E vitamini ve protein ile beraber potasyum kaynakları eşliğinde fıstık ezmesi insan sağlığı için pek çok fayda getirmektedir. Özellikle yararlı yağlar bakımından oldukça güçlü bir besin kaynağı şekli ile öne çıkıyor.
– Kalp hastalıklarını yakalanma riskini azaltır.
– İnsülin duyarlılığını arttırır ve diyabet 2 hastalığına yakalanma riskini düşürür.
– Açlık hissini ortadan kaldırır.
– Alzheimer riskini azaltır.
– Safra kesesi taşına karşı koruyucu bir etki oluşturur.
– Bağışıklık sistemini güçlendirir.