Açıklama
Keçiboynuzu Unu (Tozu)
Öğütülmüş keçiboynuzu meyvesinden elde edilen doğal tatlandırıcı ve besin destekleyici.
İçeriği:
Sadece öğütülmüş keçiboynuzu.
Şeker, katkı ve koruyucu içermez.
Nasıl Yapılır?
Keçiboynuzları temizlenip kurutulduktan sonra taş değirmende öğütülerek un haline getirilir.
Tüketim Önerisi:
-
Süt, yoğurt veya sıcak içeceklere 1 tatlı kaşığı eklenebilir
-
Kek, kurabiye ve bar tariflerinde doğal tatlandırıcı olarak kullanılabilir
-
Enerji içeceklerine ve bebek mamalarına karıştırılabilir
Faydaları:
-
Doğal kalsiyum ve demir kaynağıdır
-
Tatlı krizlerine karşı sağlıklı alternatiftir
-
Lifli yapısı sindirimi destekler